Friskfaktorer - vad är det?

Miljö- och Kemidagarna

 
Myndigheten för arbetsmiljökunskap (MYNAK) är en statlig myndighet under Arbetsmarknadsdepartementet. Det blir en föreläsning intressant speciellt intressant för dig som är nyfiken på framtid och vad som händer inom arbetsmiljöområdet. MYNAK står för ett arbetsmiljöarbete som ständigt ligger steget före och tar arbetet för en god och hälsosam arbetsmiljö in i framtiden. "Vår roll är att skapa förutsättningar för både ett hållbart arbetsliv men även för ett friskt liv den dag vi väljer att sluta arbeta" - Nader Ahmadi, generaldirektör 
 

 

Friskfaktorer - vad är det?

- Camilla Wengelin, MYNAK 

 

 

 

Camilla_Wengelin

Camilla Wengelin, Senior kommunikatör 

 
 
 
Med dryga 20 års erfarenhet från arbete med kommunikation, har Camilla Wengelin nu landat på en statlig myndighet. Myndigheten för arbetsmiljökunskap samlar in, sammanställer och förmedlar arbetsmiljökunskap så att den blir lätt att ta till sig och användbar i praktiken. Det är även det som är en av Camilla hjärtefrågor - att omvandla, många gånger komplicerad, kunskap så att den kommer till nytta i det praktiska arbetslivet.
 

 

Om föreläsningen

Camilla kommer att föreläsa om Friskfaktorer och vad det innebär, kampenjen "Friska arbetsplatser belastar rätt" som är ett uppdrag som genomförs tillsammans med Arbetsmiljöverket. Vi får även ta del av aktuell forskning inom arbetsmiljöområdet. Det blir en föreläsning för alla som är nyfikna på vad som lurar bakom "husknuten" och som vill få ett modernt förhållningssätt till arbetsmiljö och arbetsmiljökunskap.

 

 

MYNAK-1

 

Publicerat
24. February 2020