KOSTNADSFRIA WEBBINARIUM

Vi håller kostnadsfria webbinarium så du får kunskap och enklare kan arbeta förebyggande med arbetsmiljö och säkerhet på din arbetsplats.

Delta i våra kostnadsfria webbinarium och fördjupa dina kunskaper med hjälp av våra erfarna experter på HSE och kemiska arbetsmiljörisker.

Vid hantering av kemiska produkter och arbete inom HSE finns det antal lagstadgade krav på dokumentation som det kan vara svårt att överblicka. Vi vill göra det enklare för dig att inhämta den kunskap som krävs om regelverket så att du får en bättre översikt över vad som gäller för er verksamhet. Dessutom delar våra erfarna experter gärna med sig av tips på hur man kan arbeta mer effektivt samtidigt som man skapar säkra och hållbara arbetsplatser.

 

Live Webinar

Skriv upp dig för att se våra webbinarium live och ha utrymme till att ställa de frågor som du behöver få svar på. 

 

Riskbedömning av kemikalier

4. November kl 10:00

Kemiska produkter förekommer på de flesta arbetsplatser. Utan rätt kunskap om vilka farliga egenskaper de produkterna har samt vilka skyddsåtgärder som behövs, finns risk för olyckor och ohälsan orsakad av exponering för kemikalier. Kom med på vårt webbinarium och lär dig mer om riskbedömning av kemikalier.

Registrera dig här

On demand webbinarium

Webbinarium vi redan har genomfört men där du själv bestämmer vart och när du kollar på dem. 

 

Substitution & riskbedömning – och andra nyheter i Chemical Manager

Vill ni komma igång med utbytet av farliga kemikalier i er verksamhet men vet inte var ni ska börja? Hade en färdig riskbedömningsmall underlättat ert riskbedömningsarbete? Se detta webbinar för att upptäcka möjligheterna i nya Chemical Manager och hur du får tillgång till dessa funktioner.

Se webbinarium

5 tips för en hållbar säkerhetskultur på din arbetsplats

Genom förebyggande åtgärder, mer kunskap och tillämpning av ny kunskap har arbetsrelaterade skador minskat kraftigt under de senaste 30 åren. Under detta webbinarium får du tips och kunskap för hur ni kan skapa en hållbar säkerhetskultur på din arbetsplats.

Se webbinarium

Substitution – så gör du

I detta webbinarium möter du Caroline, hon berättar vad du behöver veta om substitution av farliga kemikalier. I detta webbinarium kommer hon också att visa ett exempel på substitution i EcoOnlines nya substitutionsverktyg.

Se Webbinarium

Varför man har en kemikalieförteckning och fem fördelar med en digital hantering av en sådan

Många verksamheter hanterar kemikalier och enligt Arbetsmiljöverket brister 8 av 10 arbetsplatser i hanteringen av kemikalier. Öka din kunskap och få tips på hur din verksamhet enklare kan få bra koll.

Se webbinarium

Kemikalier och lagstiftning för nybörjare

I vår kontakt med verksamheter märker vi att verksamheter ofta har fler kemikalier än de tror. Det skiljer sig mycket från verksamhet till verksamhet hur bra koll personalen har kring lagstiftningen och hur kemikalier och hanteringen ska dokumenteras. Vill du få bättre koll eller har du en kollega som vill lära sig mer?

Se webbinarium

2 populära tilläggstjänster

I din kemikalieförteckning i Chemical Manager finns mycket information som du både kan få tillgång till enkelt och ta ut i rapporter, skräddarsytt efter dina behov. Se detta webbinarium för att få mer ut av din kemikalieförteckning.

Se webbinarium

Latest Trends in Health & Safety training

Detta webbinarium undersöker några av de senaste trenderna när det gäller HMS-utbildningskrav, vilket utbildningsbehov det finns inom organisationer och några av de nyare tekniker som används inom hälso- och säkerhetsutbildning. Detta webbinarium är på engelska.

Se webbinarium